Brkbisskn Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Arthur'un çadırını yükseltmek istiyorum bunun için sığır postu istiyor. Sığır lokasyonlarına gidiyorum ama yoklar. Nasıl bulabilirim?
Arthur'un çadırını yükseltmek istiyorum bunun için sığır postu istiyor. Sığır lokasyonlarına gidiyorum ama yoklar. Nasıl bulabilirim?
Çözüm Yerayay 25 Şubat 2025 Valentine’nin biraz batısında, "Downes Ranch" civarında birkaç sığır görebilirsin.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Şubat 2025 #2 Brkbisskn dedi: Arthur'un çadırını yükseltmek istiyorum bunun için sığır postu istiyor. Sığır lokasyonlarına gidiyorum ama yoklar. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Otçul hayvan çağırıcı al veya yavaş git yağmursuz havada falan git hayvanlar saklanıyor hemen yoksa. Artı 0 Eksi
Brkbisskn dedi: Arthur'un çadırını yükseltmek istiyorum bunun için sığır postu istiyor. Sığır lokasyonlarına gidiyorum ama yoklar. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Otçul hayvan çağırıcı al veya yavaş git yağmursuz havada falan git hayvanlar saklanıyor hemen yoksa.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.392 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Valentine’nin biraz batısında, "Downes Ranch" civarında birkaç sığır görebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Brkbisskn Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Yerayay dedi: Valentine'nin biraz batısında, "downes ranch" civarında birkaç sığır görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz lokasyonalara gittikten sonra kamp kurup uyuduktan sonra spawlandılar. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Valentine'nin biraz batısında, "downes ranch" civarında birkaç sığır görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz lokasyonalara gittikten sonra kamp kurup uyuduktan sonra spawlandılar. Teşekkürler.