S SHERRIF Zeptopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 RDR2'yi crack bir sekilde UTorrent'den indirdim fakat oyuny emp.dll hatasindan dolayi oyunu sil yukle yapiyorum şu anda kuruluyor oyun kaldigim yerden devam eder miyim acaba?
RDR2'yi crack bir sekilde UTorrent'den indirdim fakat oyuny emp.dll hatasindan dolayi oyunu sil yukle yapiyorum şu anda kuruluyor oyun kaldigim yerden devam eder miyim acaba?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Save dosyaları duruyorsa devam edersin. Artı 0 Eksi
Allegro44 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Steam'den alsaydiniz devam eder di ama şu an edeceğini zannetmiyorum çok küçük bir ihtimal Artı 0 Eksi
kadirrrkoc Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 fdman dedi: Save dosyaları duruyorsa devam edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyaları nerededir? İnternetten kurulu şekilde torrent indirdim de save bulamıyorum Artı 0 Eksi
fdman dedi: Save dosyaları duruyorsa devam edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyaları nerededir? İnternetten kurulu şekilde torrent indirdim de save bulamıyorum
dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2023 #5 kadirrrkoc dedi: Hocam save dosyaları nerededir? İnternetten kurulu şekilde torrent indirdim de save bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Belgeler klasöründe oyuna özel save dosyalarının bulunduğu klasörler bulunabiliyor. Artı 0 Eksi
kadirrrkoc dedi: Hocam save dosyaları nerededir? İnternetten kurulu şekilde torrent indirdim de save bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Belgeler klasöründe oyuna özel save dosyalarının bulunduğu klasörler bulunabiliyor.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 18 Haziran 2023 #6 fdman dedi: Save dosyaları duruyorsa devam edersin. Genişletmek için tıkla... Devam edersin. Artı 0 Eksi
kadirrrkoc Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #7 SRDR.bak yazdım öyle çıkıyor. Başka bir yere kaydediyordu çünkü. Artı 0 Eksi