Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 672 Çözümler 2 8 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Flaco Hernandez veya buna benzer bir iki kişiden daha aldığım silahları, silahçıdan özelleştiremiyorum. Sadece bana ait silahlar çıkıyor listede neden öyle? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Merhaba arkadaşlar, Flaco Hernandez veya buna benzer bir iki kişiden daha aldığım silahları, silahçıdan özelleştiremiyorum. Sadece bana ait silahlar çıkıyor listede neden öyle?
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 8 Ocak 2023 #2 Özel silahlar özelleştirilemiyor diye biliyorum.
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 672 Çözümler 2 8 Ocak 2023 #3 Peki şeyi biliyor musunuz, bazı dükkanların arka tarafında gizli işler yürütülüyor. Bunları keşfettik ama ne yapacağız? Ne işimize yarayacak?
Peki şeyi biliyor musunuz, bazı dükkanların arka tarafında gizli işler yürütülüyor. Bunları keşfettik ama ne yapacağız? Ne işimize yarayacak?
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 8 Ocak 2023 #4 Oakenshield dedi: Peki şeyi biliyor musunuz, bazı dükkanların arka tarafında gizli işler yürütülüyor. Bunları keşfettik ama ne yapacağız? Ne işimize yarayacak? Genişletmek için tıkla... Girip kim var kim yok öldürüp paralara çök başka olayı yok, öyle random olaylardan birisi işte.
Oakenshield dedi: Peki şeyi biliyor musunuz, bazı dükkanların arka tarafında gizli işler yürütülüyor. Bunları keşfettik ama ne yapacağız? Ne işimize yarayacak? Genişletmek için tıkla... Girip kim var kim yok öldürüp paralara çök başka olayı yok, öyle random olaylardan birisi işte.
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 672 Çözümler 2 8 Ocak 2023 #5 Jon Sino dedi: Girip kim var kim yok öldürüp paralara çök başka olayı yok, öyle random olaylardan birisi işte. Genişletmek için tıkla... Ama Sheriff'in yan tarafı doktor dükkanının arka kısmında oluyor nasıl basacağım burayı kapı da kilitli?
Jon Sino dedi: Girip kim var kim yok öldürüp paralara çök başka olayı yok, öyle random olaylardan birisi işte. Genişletmek için tıkla... Ama Sheriff'in yan tarafı doktor dükkanının arka kısmında oluyor nasıl basacağım burayı kapı da kilitli?
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 8 Ocak 2023 #6 Oakenshield dedi: Ama Sheriff'in yan tarafı doktor dükkanının arka kısmında oluyor nasıl basacağım burayı kapı da kilitli? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Doktora silah doğrult gerisi gelir Son düzenleme: 8 Ocak 2023
Oakenshield dedi: Ama Sheriff'in yan tarafı doktor dükkanının arka kısmında oluyor nasıl basacağım burayı kapı da kilitli? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Doktora silah doğrult gerisi gelir