TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 392 25 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım?
Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 TheDoctorBD dedi: Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi plaftormdan oyuna bağlaniyorsunuz. Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi plaftormdan oyuna bağlaniyorsunuz.
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 TheDoctorBD dedi: Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: Merhaba arkadaşlar. Türkçe yama indirdim kurdum. Bitirdim oyunu sonra oyunu sildim yükledim oyun açılmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz?
KS KS TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 392 25 Aralık 2023 #4 LinusFenrir dedi: Hangi plaftormdan oyuna bağlaniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... steam NullSptr3 dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... doğruladım sonuç değişmiyor Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Hangi plaftormdan oyuna bağlaniyorsunuz. Genişletmek için tıkla... steam NullSptr3 dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... doğruladım sonuç değişmiyor
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #5 TheDoctorBD dedi: Steam. Doğruladım sonuç değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman mod varsa silin. Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: Steam. Doğruladım sonuç değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman mod varsa silin.
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #6 TheDoctorBD dedi: steam doğruladım sonuç değişmiyor Genişletmek için tıkla... OpenIV üzerinden müdahale etmeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
TheDoctorBD dedi: steam doğruladım sonuç değişmiyor Genişletmek için tıkla... OpenIV üzerinden müdahale etmeniz gerekebilir.
KS KS TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 392 26 Aralık 2023 #7 NullSptr3 dedi: OpenIV üzerinden müdahale etmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapicam Artı 0 Eksi
NullSptr3 dedi: OpenIV üzerinden müdahale etmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapicam