Red Dead Redemption 2'yi (Steam) 2 hafta öncesine kadar gayet normal bir şekilde oynuyordum. Aradan 2 hafta geçti tekrar gireyim dedim. Hesap bağlantım kesilmişti. E-postamı ve şifremi girdim. Sağ altta "Bu beklendiğinden daha uzun sürüyor" diye bir hata mesajı geldi. Sonra ekranda #6000.87 hata kodu geldi. Sonra bir konuda gördüğüm çözümü denedim. Rockstar Launcher ile ilgili her şeyi sildim. Ve oyunu yeniden başlattım. Rockstar Launcher kuruldu ve şimdi de 2. görselde verdiğim hatayı alıyorum. Videolar izledim fakat yine de yapamadım. Bu sorunu yaşayıp da pratik bir çözümü olan var mı? Çünkü 120 GB'ı tekrar indirmek istemiyorum.
Bu sorun çözüldü fakat yeni bir sorun başladı oyunu silmek zorunda kaldım.Red Dead Redemption 2'yi (Steam) 2 hafta öncesine kadar gayet normal bir şekilde oynuyordum. Aradan 2 hafta geçti tekrar gireyim dedim. Hesap bağlantım kesilmişti. E-postamı ve şifremi girdim. Sağ altta "Bu beklendiğinden daha uzun sürüyor" diye bir hata mesajı geldi. Sonra ekranda #6000.87 hata kodu geldi. Sonra bir konuda gördüğüm çözümü denedim. Rockstar Launcher ile ilgili her şeyi sildim. Ve oyunu yeniden başlattım. Rockstar Launcher kuruldu ve şimdi de 2. görselde verdiğim hatayı alıyorum. Videolar izledim fakat yine de yapamadım. Bu sorunu yaşayıp da pratik bir çözümü olan var mı? Çünkü 120 GB'ı tekrar indirmek istemiyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: