Sürprizbozan RDR 2 sonu nasıl bitiyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mers

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu anda RDR 2'de chapter 4 ortalarındayım ve YouTube'dan spoiler yemistim fakat oyunda 4 tane son var. Fakat neye göre bu son belirleniyor? Ben oyunda su an yüksek onurum ve oyun bitince john ile açık dünyaya salınacağız fakat paramız olacak mı? Ayrıca bu 4 son birbirinden nasıl farklı bitiyor? Para bölümü ve dağ bölümü ikisini de anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda yüksek onur ve düşük onura göre 2 son var. Son bölümde verdiğin kararla birlikte bu 2 sona 2 varyasyon daha eklenip 4 son ediyor.
Bütün sonlarda Arthur ölüyor her türlü. Oyunun kalan küçük kısmına ve senarya sonrası açık dünyaya John'la devam ediyorsun. Ben parayı almadım fakat ondanmıdır başka sebeptenmidir bilmiyorum Johnla sıfır olarak başlayıp devam ediyorsun.Belki parayı alırsan bir ihtimal para John'a geçiyordur.

Vallahi ben bir kez bitirdim ve bir son gördüm. O da beni sinirlendirmişti biraz:) her türlü her senaryoda efsane bir hikaye.

Ben bitmesini istemiyorum gorevlerin yanindan gecerken girmiyorum bile :(

Oyunda yüksek onur ve düşük onura göre 2 son var. Son bölümde verdiğin kararla birlikte bu 2 sona 2 varyasyon daha eklenip 4 son ediyor.
bütün sonlarda arthur ölüyor her türlü. Oyunun kalan küçük kısmına ve senarya sonrası açık dünyaya John'la devam ediyorsun. Ben parayı almadım fakat ondan mıdır başka sebepten midir bilmiyorum johnla sıfır olarak başlayıp devam ediyorsun. Belki parayı alırsan bir ihtimal para John'a geçiyordur.

Acik dunyaya john ile devam edeceğim biliyorum ama su anda arthur ile 800k mi ne param var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı