Ben şu anda RDR 2'de chapter 4 ortalarındayım ve YouTube'dan spoiler yemistim fakat oyunda 4 tane son var. Fakat neye göre bu son belirleniyor? Ben oyunda su an yüksek onurum ve oyun bitince john ile açık dünyaya salınacağız fakat paramız olacak mı? Ayrıca bu 4 son birbirinden nasıl farklı bitiyor? Para bölümü ve dağ bölümü ikisini de anlamadım.
Oyunda yüksek onur ve düşük onura göre 2 son var. Son bölümde verdiğin kararla birlikte bu 2 sona 2 varyasyon daha eklenip 4 son ediyor.
Bütün sonlarda Arthur ölüyor her türlü. Oyunun kalan küçük kısmına ve senarya sonrası açık dünyaya John'la devam ediyorsun. Ben parayı almadım fakat ondanmıdır başka sebeptenmidir bilmiyorum Johnla sıfır olarak başlayıp devam ediyorsun.Belki parayı alırsan bir ihtimal para John'a geçiyordur.
Oyunda yüksek onur ve düşük onura göre 2 son var. Son bölümde verdiğin kararla birlikte bu 2 sona 2 varyasyon daha eklenip 4 son ediyor.
bütün sonlarda arthur ölüyor her türlü. Oyunun kalan küçük kısmına ve senarya sonrası açık dünyaya John'la devam ediyorsun. Ben parayı almadım fakat ondan mıdır başka sebepten midir bilmiyorum johnla sıfır olarak başlayıp devam ediyorsun. Belki parayı alırsan bir ihtimal para John'a geçiyordur.