pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1.181 sefa.d dedi: Almayı düşünüyorum oyunu şuan epicte indirimde. Yama kurulur değil mi arkadaşlar boşa para vermekte istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulur. Ben Epic'den oynuyorum.
sefa.d dedi: Almayı düşünüyorum oyunu şuan epicte indirimde. Yama kurulur değil mi arkadaşlar boşa para vermekte istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kurulur kurulur. Ben Epic'den oynuyorum.
CoMMeNt Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1.182 ErDweaq dedi: Oyunu oynamadan direkt yamayı mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... yamayı yapmadan önce oyunu acıp kapattım o kadar oynamadım
ErDweaq dedi: Oyunu oynamadan direkt yamayı mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... yamayı yapmadan önce oyunu acıp kapattım o kadar oynamadım
poqinos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1.183 VirusTotal'e bakınca bir tane trojan gözüküyor.
ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 18 Şubat 2023 #1.184 poqinos dedi: VirusTotal'e bakınca bir tane trojan gözüküyor. Genişletmek için tıkla... aynen bende o yüzden yüklemedim
poqinos dedi: VirusTotal'e bakınca bir tane trojan gözüküyor. Genişletmek için tıkla... aynen bende o yüzden yüklemedim
yusuftosun0 Zeptopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1.185 poqinos dedi: VirusTotal'e bakınca bir tane trojan gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ne alaka acaba ya bende merak ettim
poqinos dedi: VirusTotal'e bakınca bir tane trojan gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ne alaka acaba ya bende merak ettim
M MehmetMustafa Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1.186 The Towande dedi: kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. indirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaynak: Makine çeviri. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyada trojan uyarısı veriyor?
The Towande dedi: kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. indirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaynak: Makine çeviri. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyada trojan uyarısı veriyor?
B BOSSYAUSSA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1.187 Driftçi sultan dedi: Çok teşekkürler, işe yaradı. Bu çeviri makine mı normal mi? Genişletmek için tıkla... kanka virüslü mü pwleredal dedi: Kurulur kurulur. Ben Epic'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... virüs var mı
Driftçi sultan dedi: Çok teşekkürler, işe yaradı. Bu çeviri makine mı normal mi? Genişletmek için tıkla... kanka virüslü mü pwleredal dedi: Kurulur kurulur. Ben Epic'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... virüs var mı
C cloudxxx Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1.188 arkadaşlar son zamanlarda indirip problem yaşayan var mı bilgi verirseniz sevinirim
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1.189 BOSSYAUSSA dedi: kanka virüslü mü virüs var mı Genişletmek için tıkla... Tertemiz. Virüslü olsa Technopat barındırmazdı dosyayı. Moderatörler banlardı konuyu.
BOSSYAUSSA dedi: kanka virüslü mü virüs var mı Genişletmek için tıkla... Tertemiz. Virüslü olsa Technopat barındırmazdı dosyayı. Moderatörler banlardı konuyu.
B BOSSYAUSSA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1.190 pwleredal dedi: Tertemiz. Virüslü olsa Technopat barındırmazdı dosyayı. Moderatörler banlardı konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal'de trojan yazıyor bu işlerden pek anlamıyorum niye trojan yazıyor
pwleredal dedi: Tertemiz. Virüslü olsa Technopat barındırmazdı dosyayı. Moderatörler banlardı konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal'de trojan yazıyor bu işlerden pek anlamıyorum niye trojan yazıyor