Vallahi o zaman bilemiyorum yapan herkeste gördüğüm kadarı ile pencereli ekranda açılmış zaten bende hiç açılmadı halledersen nasıl yaptığını falan anlatabilir misin (en kötü PC kapat)
Allah böyle yamanın belasını versin gerçekten. Uğraşıyorum ne font düzeldi ne de ekran gitti, çalışmıyor arkadaşlar hiç denemeyin boşuna. Font fix yazısına tıklıyorsunuz geçmiş olsun, bütün ekranı o kaplıyor. RDR 2 Türkçe Yama İndir | Güncel TR Karakter Sorunsuz | 2023 bu siteden deneyin
Allah böyle yamanın belasını versin gerçekten. Uğraşıyorum ne font düzeldi ne de ekran gitti, çalışmıyor arkadaşlar hiç denemeyin boşuna. Font fix yazısına tıklıyorsunuz geçmiş olsun, bütün ekranı o kaplıyor. RDR 2 Türkçe Yama İndir | Güncel TR Karakter Sorunsuz | 2023 bu siteden deneyin
Tam Türkçe yama ararken bu sayfayı buldum. Yamayı kurmaktan vazgeçtim iyi mi Küfreden arkadaşları çok iyi anlıyorum. Bioshock 1'de başıma gelmişti. Onlarca saatlik save dosyamın içine etmişti. Bu da öyle olmasın, gerçi taze başladım oyuna ama olsun.