RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yama "ı" harflerini kutu gösteriyor. Çözüm bulabildiniz mi? veya V15 sürümü "ı" harflerini "i" harfi yapan yamayı paylaşır mısınız?

Yama el ile çeviri mi, troll çeviri mi? Yoksa düzgünce yapılmış ve oyunun hakkını veren bir yama mı? Bir de el ile çevirildiyse eğer isim seçen arkadaşlar çok kötü bir isim seçmiş. İnsan Makine Çeviri yazısını görünce hemen uzaklaşmak istiyor fakat piyasada da bir tek bu yamayı buldum.

Çözüm: RDR2 TR Yama Font Sorunu Alternatif Çözüm hocam aynısı mı bilmiyorum ama böyle bir şey de var, bakabilirsiniz.

hocam epic games nasıl hangi klasöre kurmam lazım

Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Oyunu steam sürümünü aldım. Ama FontFix dosyasına tıklayıp tamam diyim steam den oyuna girince oyundan atıyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olabilir misiniz yoksa çıkarsa v16 yımı beklemem gerekiyor?

Bugün itibarıyla yeni bir güncelleme geldi şimdi yüklüyorum oyunu açıp bakacağım yama da herhangi bir sorun var mı diye buraya yazarım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_34.png
    218 KB · Görüntüleme: 259
Evet font sorunu olmuş yakın zaman da yama için Update gelir umarım.

Dosya Ekleri

• 20220906171832_1.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 271
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…