RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Font sorunu var ne zaman çözülür??

Arkadaşlar bir de şey sorucam, arkadaş yeni dosyaları attıktan sonra eski yamayı nasıl silicez?

Gençler bu arkadaşın söylemiş olduğu yöntemi uygulayın font fixe girmeden direk oyunun masaüstündeki kısayolundan giriş yapın Epic Games - Steam açıp ardından Rockstar uygulamasını açın sonra oyunu açın bu şekilde benim sorunum düzeldi.

Oyuna dün gelen güncellemeden sonra font sorunu tekrar başladı umarım yama güncellenir en yakın zamanda.

Güncellemeden sonra font fix işe yaramamaya başladı, yama güncellenecek mi?

Anlattıklarınızı anlamadım tekrar yazabilir misiniz?

Dostum ben yamayı tekrar oyunun dizili olduğu klasöre atıp yeniden kurdum sonra bu arkadaşın söylemiş olduğu adımlarını uyguladım(aşağı attım) vermiş olduğu linkten dosyaları indirip oyun klasörüne atıyorsun sadece bu, ardından masaüstü kısayolundan oyuna giriş yaptım oyun Türkçe bir şekilde kutucuk sorunu olmadan açıldı.

Not:Son olarak eklemeyi unutmuşum font fix exeyi açmıyorsunuz oyuna direk girin

Son düzenleme:
Gelen güncelleme ile bazı hatalar düzeltilmiş Türkçe yamaya sıkıntı çıkaracağını düşümüyorum.

Font sorunu yaşayanlar bir de bunu deneyebilirsiniz v15 ile bütün dosyalar aynı yalnızca "COMRDR2\data\ui\V13" dosyası değiştirilmiş onun dışında artık font exe gerek olmağı için çıkarılmış.
https://dosya .co/6fv3mx9acuj9/tr.rar.html

Birkaç tane yama denedikten sonra sizinkini denedim hocam exe olmaması gayet hoş açıkçası gayet sıkıntısız sorunsuz çalışıyor. Çeviri size mi ait bilmiyorum fakat sadece bazı bölümlerde tamamında değil "ı" yerine "i" yazılmış "sıkıntı yok" gibi metinler var fakat bence problem değil teşekkür ederim çeviri size aitse elinize sağlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…