RDR 2 sorunsuz yama tavsıyesı

KozTR58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Steam'de hazır indirimdeyken RDR 2'yi satın aldım lakin oyunu ana dilimle oynamak istiyorum.

Şu konuyu gördüm ama videodaki dosyalar yok bende, yorumlarda da insanlar öyle demiş. Çevirisinde sorun olmayan yama önerilerinizi beklerim.

Şahsen ben bunu kullanıyorum, çevirisinde bir kusur görmedim.

Türkçe font:

hocam turkce harfler tam iyi gozukuyor mu yani ö ü ç gibi harfler ayrıca teşekkürler deneyeceğim

hocam turkce harfler tam iyi gozukuyor mu yani ö ü ç gibi harfler ayrıca teşekkürler deneyeceğim
Kendi çektiğim ekran görüntülerin birkaç font daha:

Kendi çektiğim ekran görüntülerin birkaç font daha:
Eki Görüntüle 2414107
Eki Görüntüle 2414109
Tam aradığım gibi bir yamaya benziyor teşekkürler.

çözüm olarak işaretledim teşekkürler

@He stole my money Hocam yamayı kurduktan sonra oyun açılmıyor siyah ekran geliyor ve kapanıyor

Son düzenleme:
@He stole my money Hocam yamayı kurduktan sonra oyun açılmıyor siyah ekran geliyor ve kapanıyor
Hocam normalde böyle olmaması lazım. Yama olmadan oyun normalde açılıyor değil mi? Olmadı müsait zamanda kendi dosyalarımı kopyalarım size.

Son düzenleyen: Moderatör:
TarikBalki isimli youtube kanalının kendi yaması gerçekten çok iyi, ve sorunsuz. Herifler özel program yapmış yama için, Font sorunu falanda yok. Ayrıca bu özel programla isterseniz hilede kurabiliyorsunuz.

TarikBalki isimli youtube kanalının kendi yaması gerçekten çok iyi, ve sorunsuz. Herifler özel program yapmış yama için, Font sorunu falanda yok. Ayrıca bu özel programla isterseniz hilede kurabiliyorsunuz.
Şuanki yamada sorun çıkarsa onuda kullanabilirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…