Şahsen ben bunu kullanıyorum, çevirisinde bir kusur görmedim.Arkadaşlar selamlar. Steam'de hazır indirimdeyken RDR 2'yi satın aldım lakin oyunu ana dilimle oynamak istiyorum.
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Şu konuyu gördüm ama videodaki dosyalar yok bende, yorumlarda da insanlar öyle demiş. Çevirisinde sorun olmayan yama önerilerinizi beklerim.
hocam turkce harfler tam iyi gozukuyor mu yani ö ü ç gibi harfler ayrıca teşekkürler deneyeceğimŞahsen ben bunu kullanıyorum, çevirisinde bir kusur görmedim.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Türkçe font:
Eki Görüntüle 2414106
Kendi çektiğim ekran görüntülerin birkaç font daha:hocam turkce harfler tam iyi gozukuyor mu yani ö ü ç gibi harfler ayrıca teşekkürler deneyeceğim
Tam aradığım gibi bir yamaya benziyor teşekkürler.
çözüm olarak işaretledim teşekkürlerŞahsen ben bunu kullanıyorum, çevirisinde bir kusur görmedim.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Türkçe font:
Eki Görüntüle 2414106
Hocam normalde böyle olmaması lazım. Yama olmadan oyun normalde açılıyor değil mi? Olmadı müsait zamanda kendi dosyalarımı kopyalarım size.@He stole my money Hocam yamayı kurduktan sonra oyun açılmıyorsiyah ekran geliyor ve kapanıyor
Hocam normalde böyle olmaması lazım. Yama olmadan oyun normalde açılıyor değil mi? Olmadı müsait zamanda kendi dosyalarımı kopyalarım size.
Hayırlı olsun hocam, sanırım güncellemeler ile iyice bozuldu yama.Evet yama olmadan açılıyor. Şu anda başka bir yama buldum çalışırsa döneyim size.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...jinal-font-duezenlenmis-tuerkce-yama.3229527/ şu anda bu yamayı kurdum sorunsuz çalışıyor. Ufak tefek eksikler var ama fazla rahatsız etmiyor.
Şuanki yamada sorun çıkarsa onuda kullanabilirim teşekkürlerTarikBalki isimli youtube kanalının kendi yaması gerçekten çok iyi, ve sorunsuz. Herifler özel program yapmış yama için, Font sorunu falanda yok. Ayrıca bu özel programla isterseniz hilede kurabiliyorsunuz.