mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 11 Aralık 2022 #1 Oyun Epic Games hesabımda var ama şu an bilgisayarımı kullanamadığım için oyunu deneyemiyorum. Epic Games için Türkçe yama var mı? Oyunu Steam'den almama gerek var mı?
Oyun Epic Games hesabımda var ama şu an bilgisayarımı kullanamadığım için oyunu deneyemiyorum. Epic Games için Türkçe yama var mı? Oyunu Steam'den almama gerek var mı?
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 11 Aralık 2022 #2 Tabi ki de yama var. Yama indirebilir, mod kurabilirsiniz
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 11 Aralık 2022 #3 DtSmile dedi: Tabi ki de yama var. Yama indirebilir, mod kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Mod önemli değil de, Epic Games için düzgün Türkçe yama varsa Steam'den tekrar almayayım dedim. Yama varsa almıyorum o zaman teşekkürler.
DtSmile dedi: Tabi ki de yama var. Yama indirebilir, mod kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Mod önemli değil de, Epic Games için düzgün Türkçe yama varsa Steam'den tekrar almayayım dedim. Yama varsa almıyorum o zaman teşekkürler.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 11 Aralık 2022 #4 Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence.
Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence.
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 11 Aralık 2022 #5 405668 dedi: Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence. Genişletmek için tıkla... Hocam youtube da çözümü vardı sanırım bende kutucuk yoktu oynarken
405668 dedi: Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence. Genişletmek için tıkla... Hocam youtube da çözümü vardı sanırım bende kutucuk yoktu oynarken
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 11 Aralık 2022 #6 405668 dedi: Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence. Genişletmek için tıkla... Kutucuk sorunu falan varsa da oyuna tekrardan 100 lira vermeye değmez gibi geldi bana da...
405668 dedi: Epic'dekinde kutucuk sorunu çözülmüyor galiba Türkçe yamada. En azından ben beceremedim. Varsa değmez ama bence. Genişletmek için tıkla... Kutucuk sorunu falan varsa da oyuna tekrardan 100 lira vermeye değmez gibi geldi bana da...