beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Kasım 2021 #1 Bu ada görev için gelinmiş bir adamı ve bu adadan görev sonu çıkılıyor mu? Sürprizbozan: Spoiler banka soygunu sonrası bir gemiye gittim gemi yandı sonra bu adada buldum kendimi. Bu adadan çıkılıyorsa bu çıkmak için kaç saatlik bir görev var? Spoiler vermeden anlatabilir misiniz?
Bu ada görev için gelinmiş bir adamı ve bu adadan görev sonu çıkılıyor mu? Sürprizbozan: Spoiler banka soygunu sonrası bir gemiye gittim gemi yandı sonra bu adada buldum kendimi. Bu adadan çıkılıyorsa bu çıkmak için kaç saatlik bir görev var? Spoiler vermeden anlatabilir misiniz?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 Birkaç görev var, oynayış hızınıza bağlı. 1-2 saat sürüyor ortalama.
UsernameHere Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 Yer sus town 2 Kasım 2021 #3 Max 2 saat.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Kasım 2021 #4 JustNobody dedi: Birkaç görev var, oynayış hızınıza bağlı. 1-2 saat sürüyor ortalama. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu adayı sevmedim hemen geri dönmek istiyorum kısa sürmesi iyi miş .
JustNobody dedi: Birkaç görev var, oynayış hızınıza bağlı. 1-2 saat sürüyor ortalama. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bu adayı sevmedim hemen geri dönmek istiyorum kısa sürmesi iyi miş .