Onlinbede ban yersiniz.Merhaba arkadaşlar oyunu Steam üzerinden oynuyorum Yama'nın güncel olması önemli ve Online'da çalışmasını istiyorum. Kulladığınız veya önerdiğiniz yama varsa cevap olarak yazabilirsiniz.
Mahsuru yoksa Online'da neden yama geçerli olmuyor?
Oyun dosyalarını değiştirdiği için sistem banlıyor neden değiştirdiğine bakmaksızın. Yamayı düzgünce silmeden Online girmeyin, aynısı GTA içinde geçerli Rockstar böyle.
Hocam keşke önermeden bir virüstotal linkine baksaydınız. Sizi asla suçlamıyorum konu sahibinin attığı virüstotal linkinde trojan var isterseniz fotoğrafını buraya bırakıyorum.Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden...www.technopat.net
Bu yama harici diğerlerinde kutucuk sorunu yaşamıştım. Güzel çalışıyor bir sıkıntısı yok, online için bütün yamalar sıkıntılı diye biliyorum.
Bir sorun yok, sitede böyle sonuçlar çıkabiliyor. Büyük antivirüs programları bir şey bulamamış, antik kuntik bir program bulmuş diye dosya virüslü olmuyor. False-positive.Hocam keşke önermeden bir virüstotal linkine baksaydınız. Sizi asla suçlamıyorum konu sahibinin attığı virüstotal linkinde trojan var isterseniz fotoğrafını buraya bırakıyorum.
Evet, yamayı düzgünce kaldırmadan online girersen ban yersin. Tamamen temizle yamayı.Story mode bittiğinde Yama'yı silip mi Online'a başlamam gerekiyor? Aksi takdirde ban mı verim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.