RDR 2 story mode + Online Türkçe yama önerisi

658131

Hectopat
Merhaba arkadaşlar oyunu Steam üzerinden oynuyorum Yama'nın güncel olması önemli ve Online'da çalışmasını istiyorum. Kulladığınız veya önerdiğiniz yama varsa cevap olarak yazabilirsiniz.

Bu yama harici diğerlerinde kutucuk sorunu yaşamıştım. Güzel çalışıyor bir sıkıntısı yok, online için bütün yamalar sıkıntılı diye biliyorum.

Mahsuru yoksa Online'da neden yama geçerli olmuyor?

Oyun dosyalarını değiştirdiği için sistem banlıyor neden değiştirdiğine bakmaksızın. Yamayı düzgünce silmeden Online girmeyin, aynısı GTA içinde geçerli Rockstar böyle.

Oyun dosyalarını değiştirdiği için sistem banlıyor neden değiştirdiğine bakmaksızın. Yamayı düzgünce silmeden Online girmeyin, aynısı GTA içinde geçerli Rockstar böyle.

Story mode bittiğinde Yama'yı silip mi Online'a başlamam gerekiyor? Aksi takdirde ban mı verim?

Bu yama harici diğerlerinde kutucuk sorunu yaşamıştım. Güzel çalışıyor bir sıkıntısı yok, online için bütün yamalar sıkıntılı diye biliyorum.
Hocam keşke önermeden bir virüstotal linkine baksaydınız. Sizi asla suçlamıyorum konu sahibinin attığı virüstotal linkinde trojan var isterseniz fotoğrafını buraya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 112149.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 112149.png
    187 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Hocam keşke önermeden bir virüstotal linkine baksaydınız. Sizi asla suçlamıyorum konu sahibinin attığı virüstotal linkinde trojan var isterseniz fotoğrafını buraya bırakıyorum.
Bir sorun yok, sitede böyle sonuçlar çıkabiliyor. Büyük antivirüs programları bir şey bulamamış, antik kuntik bir program bulmuş diye dosya virüslü olmuyor. False-positive.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı