lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Merhaba RDR 2 satın aldım Steam'den, oyunu indirdim oyun a girdim SOTRY modu enter e bastım, fotolar geliyor gidiyor geliyor gidiyor sağ alta çark dönüyor neden girmiyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim?
Merhaba RDR 2 satın aldım Steam'den, oyunu indirdim oyun a girdim SOTRY modu enter e bastım, fotolar geliyor gidiyor geliyor gidiyor sağ alta çark dönüyor neden girmiyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim?
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 824 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #2 Sistem özelliklerin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 HAWKARD dedi: Sistem özelliklerin nedir? Genişletmek için tıkla... İ3 12100F GTX 1660S 6 ay alalı oldu Artı 0 Eksi
HAWKARD dedi: Sistem özelliklerin nedir? Genişletmek için tıkla... İ3 12100F GTX 1660S 6 ay alalı oldu
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 824 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #4 Oyuna girmeden önce Türkçe yama yaptınız mı? Bildiğim kadarıyla Türkçe yama yapıldığı zaman bazen oyunu açmıyor. Artı 0 Eksi
Oyuna girmeden önce Türkçe yama yaptınız mı? Bildiğim kadarıyla Türkçe yama yapıldığı zaman bazen oyunu açmıyor.
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 HAWKARD dedi: Oyuna girmeden önce Türkçe yama yaptınız mı? Bildiğim kadarıyla Türkçe yama yapıldığı zaman bazen oyunu açmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet oyuna daha önce hiç başlamadan Türkçe yama yaptım sonra girdim baktım girmiyor sonra Türkçe yamayı sildim halen girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
HAWKARD dedi: Oyuna girmeden önce Türkçe yama yaptınız mı? Bildiğim kadarıyla Türkçe yama yapıldığı zaman bazen oyunu açmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet oyuna daha önce hiç başlamadan Türkçe yama yaptım sonra girdim baktım girmiyor sonra Türkçe yamayı sildim halen girmiyor.
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 824 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #6 Dosya doğrulama yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #7 HAWKARD dedi: Dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl yapıldığını bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
HAWKARD dedi: Dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl yapıldığını bilmiyorum.
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #8 lensi dedi: Evet oyuna daha önce hiç başlamadan Türkçe yama yaptım sonra girdim baktım girmiyor sonra Türkçe yamayı sildim halen girmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrardan yükleyin. Artı 0 Eksi
lensi dedi: Evet oyuna daha önce hiç başlamadan Türkçe yama yaptım sonra girdim baktım girmiyor sonra Türkçe yamayı sildim halen girmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrardan yükleyin.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.096 Çözümler 17 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #9 Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın. Artı 0 Eksi
Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın.
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #10 LxnaDelRay dedi: Oyunu silip tekrardan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Başkan 3 gündür bekliyorum inmesi için. Earas dedi: Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın. Genişletmek için tıkla... 3 gündür bekliyorum inmesi için bir de gidip sileyim mi bak sen şuna. Earas dedi: Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Oyunu silip tekrardan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Başkan 3 gündür bekliyorum inmesi için. Earas dedi: Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın. Genişletmek için tıkla... 3 gündür bekliyorum inmesi için bir de gidip sileyim mi bak sen şuna. Earas dedi: Silmeyin hocam. Kutuphanenizden oyuna sağ tıklayın. Özellikler tuşuna basın. Yerel dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrula yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an yapıyorum.