lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Merhaba RDR 2 satın aldım Steam'den, oyunu indirdim oyun a girdim SOTRY modu enter e bastım, fotolar geliyor gidiyor geliyor gidiyor sağ alta çark dönüyor neden girmiyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim?
Merhaba RDR 2 satın aldım Steam'den, oyunu indirdim oyun a girdim SOTRY modu enter e bastım, fotolar geliyor gidiyor geliyor gidiyor sağ alta çark dönüyor neden girmiyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim?
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.096 Çözümler 17 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #11 lensi dedi: Başkan 3 gündür bekliyorum inmesi için. 3 gündür bekliyorum inmesi için bir de gidip sileyim mi bak sen şuna. Şu an yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları yükleyecek. Yükleme tamamlandıktan sonra oyuna girmeyi dene olmazsa silersin artık. Artı 0 Eksi
lensi dedi: Başkan 3 gündür bekliyorum inmesi için. 3 gündür bekliyorum inmesi için bir de gidip sileyim mi bak sen şuna. Şu an yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları yükleyecek. Yükleme tamamlandıktan sonra oyuna girmeyi dene olmazsa silersin artık.
KS KS lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #12 Earas dedi: Eksik dosyaları yükleyecek. Yükleme tamamlandıktan sonra oyuna girmeyi dene olmazsa silersin artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Earas dedi: Eksik dosyaları yükleyecek. Yükleme tamamlandıktan sonra oyuna girmeyi dene olmazsa silersin artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.