İbrahim Gül Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Benim oyunlar arasından beğendiklerimin arasında RDR2 de var. Bu oyun da daha eğlence vakit geçirmek için story mi oynamalıyız yoksa Online mı?
Benim oyunlar arasından beğendiklerimin arasında RDR2 de var. Bu oyun da daha eğlence vakit geçirmek için story mi oynamalıyız yoksa Online mı?
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 İbrahim Gül dedi: Benim oyunlar arasından beğendiklerimin arasında RDR2 de var. Bu oyun da daha eğlence vakit geçirmek için story mi oynamalıyız yoksa Online mı? Genişletmek için tıkla... story
İbrahim Gül dedi: Benim oyunlar arasından beğendiklerimin arasında RDR2 de var. Bu oyun da daha eğlence vakit geçirmek için story mi oynamalıyız yoksa Online mı? Genişletmek için tıkla... story
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Story tabii. Zaten Rockstar, RDR2 Online için daha fazla yenilik getirmeyeceklerini söylemişti sanırsam.
Story tabii. Zaten Rockstar, RDR2 Online için daha fazla yenilik getirmeyeceklerini söylemişti sanırsam.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 Kiznaiver dedi: Story tabii. Zaten Rockstar, RDR2 Online için daha fazla yenilik getirmeyeceklerini söylemişti sanırsam. Genişletmek için tıkla... Güncelleme getirmeyecekler.
Kiznaiver dedi: Story tabii. Zaten Rockstar, RDR2 Online için daha fazla yenilik getirmeyeceklerini söylemişti sanırsam. Genişletmek için tıkla... Güncelleme getirmeyecekler.