RDR 2 tarzı oyun önerisi

Bütçe
sınırsız

areniyo900

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 gb ssd
Ekran kartı
rx 6600
İşlemci
amd ryzen 55600
Ben hayatım boyunca TLOU ve RDR2 gibi oyun gormedim. RDR tarzı oyun lazım. Vahsi batı TPS veya FPS bu kadar RDR havasını taşısın, bilim kurgu olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 1 bilgisayar sürümü PC'e geçen senelerde geldi. RDR2'den önce çıktı ama hikaye olarak RDR2'nin devamını anlatıyor. Oynaması da eğlencelidir.

Onlar dışında pek vahşi batı teması akla gelebilecek oyun yok. Desparados var o da strateji oyunu :D

Tabi şu da var ama açık dünya değildi sanırım Call of Juarez: Gunslinger

Fallout New Vegas bakabilirsin Red Eye gibi özellik var alırsın eline altı patları pat pat yaparsın. Güzel bir RPGdir.

RDR 1 bilgisayar sürümü PC'e geçen senelerde geldi. RDR2'den önce çıktı ama hikaye olarak RDR2'nin devamını anlatıyor. Oynaması da eğlencelidir.

Onlar dışında pek vahşi batı teması akla gelebilecek oyun yok. Desparados var o da strateji oyunu :D

Tabi şu da var ama açık dünya değildi sanırım Call of Juarez: Gunslinger

Fallout New Vegas bakabilirsin Red Eye gibi özellik var alırsın eline altı patları pat pat yaparsın. Güzel bir RPGdir.
1. oyunu bitirdim çoktan strateji oyunlarını sevmiyorum ama digerine şans vericem teşekkürler

Wasteland 2: Director's Cut
Exoplanet: First Contact
Evil West
LIVE A LIVE
Rdr2 tarzından çok vahşi batı temalı oyunlar yazdım, kusura bakma, umarım beğenirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı