RDR 2 ters el silah kılıfını çıkartma

Nobody_TR

Hectopat
Yer
Black Mesa, New Mexico
Daha fazla  
RDR 2'de ismi lazım olmayan birinin bize verdiği 2. silah klıfı vardı aynı anda 2 altıpatlar kuşanabiliyorduk, işte o 2. silah klıfını nasıl çıkaracağım? 2. altıpatları dolaba sakladım ama hala silah klıfı boş bir şekilde duruyor. Nasıl çıkaracağım?

Envanterinizde iki adet küçük silah varken TAB'a bastığınızda yukarıda iki tane yukarı ok göreceksiniz. Bunu seçerseniz iki tabancayı beraber çıkartırsınız.

Envanterinizde iki adet küçük silah varken Tab'a bastığınızda yukarıda iki tane yukarı ok göreceksiniz. Bunu seçerseniz iki tabancayı beraber çıkartırsınız.

Hocam ben çıkartma derken tek silah kullanmadan bahsediyorum, 2 altıpatlar yerine tek altıpatlar kullanmak istiyorum, 2. altıpatları dolaba sakladım ve Arthur'da tek tabanca var ama 2 silah kılıfı var işte o 2. boş olan kılıfı nasıl çıkaracağım?

Kıyafet aldığın yerden kemer kısmından tek kılıflı kemer takmayı dener misin ?
Ekran Görüntüsü (28).png

Sadece bu seçenekler çıkarma falan yok, tek kılıflı kemer de yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 169
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    2,1 MB · Görüntüleme: 200
Hocam ben çıkartma derken tek silah kullanmadan bahsediyorum, 2 altıpatlar yerine tek altıpatlar kullanmak istiyorum, 2. altıpatları dolaba sakladım ve Arthur'da tek tabanca var ama 2 silah kılıfı var işte o 2. boş olan kılıfı nasıl çıkaracağım?
Kusuruma bakmayın, yanlış anlamışım. Maalesef onu çıkartmanın bir yolu yok.

RDR 2'de ismi lazım olmayan birinin bize verdiği 2. silah klıfı vardı aynı anda 2 altıpatlar kuşanabiliyorduk, işte o 2. silah klıfını nasıl çıkaracağım? 2. altıpatları dolaba sakladım ama hala silah klıfı boş bir şekilde duruyor. Nasıl çıkaracağım?

O kılıf cıkmıyor dursun zaten eksisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı