Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #11 İbrahimyall dedi: Denedim olmadı adami yukariya ceker gibi yapıyor cekmiyor belli bir süre sonra adam kendi atlıyor. Genişletmek için tıkla... E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. kesin bilgi RDR 2 500 saat ⁹ Slyrox dedi: E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. Kesin bilgi RDR 2 500 saat Genişletmek için tıkla... Ondan sonra fareye bas çek yap.
İbrahimyall dedi: Denedim olmadı adami yukariya ceker gibi yapıyor cekmiyor belli bir süre sonra adam kendi atlıyor. Genişletmek için tıkla... E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. kesin bilgi RDR 2 500 saat ⁹ Slyrox dedi: E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. Kesin bilgi RDR 2 500 saat Genişletmek için tıkla... Ondan sonra fareye bas çek yap.
İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #12 w1llard dedi: Sanırım burayı diyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lenny'in yakınına gelip E tuşuna basıcaksınız, sonra mouse sol tıka basıcaksınız Lenny'i çekene kadar. Genişletmek için tıkla... Evet Slyrox dedi: E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. Kesin bilgi RDR 2 500 saat ⁹ Ondan sonra fareye bas çek yap. Genişletmek için tıkla... Denemeye gidiyorum Olmadı yine failed yedik Son düzenleme: 20 Kasım 2023
w1llard dedi: Sanırım burayı diyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lenny'in yakınına gelip E tuşuna basıcaksınız, sonra mouse sol tıka basıcaksınız Lenny'i çekene kadar. Genişletmek için tıkla... Evet Slyrox dedi: E ye bas çek yapman lazım sende tuş farklı değilse olur. Kesin bilgi RDR 2 500 saat ⁹ Ondan sonra fareye bas çek yap. Genişletmek için tıkla... Denemeye gidiyorum Olmadı yine failed yedik
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Kasım 2023 #13 İbrahimyall dedi: Evet Denemeye gidiyorum Olmadı yine failed yedik Genişletmek için tıkla... Sen nasıl yapıyorsun? Üstteki arkadaşın dediği gibi, 3 kere görevi fail yap, geçmen için sana checkpoint veriyor direk atlıyorsun.
İbrahimyall dedi: Evet Denemeye gidiyorum Olmadı yine failed yedik Genişletmek için tıkla... Sen nasıl yapıyorsun? Üstteki arkadaşın dediği gibi, 3 kere görevi fail yap, geçmen için sana checkpoint veriyor direk atlıyorsun.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #14 İbrahimyall dedi: Evet. Denemeye gidiyorum. Olmadı yine failed yedik. Genişletmek için tıkla... Ha evet atla sahneyi harbiden niye uğraşıyorsun.
İbrahimyall dedi: Evet. Denemeye gidiyorum. Olmadı yine failed yedik. Genişletmek için tıkla... Ha evet atla sahneyi harbiden niye uğraşıyorsun.
İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #15 3 bırak en az 10 defa denedim Öyle oluyor mu