RDR 2'de oyunun yuzde 50'sıne kadar geldım ve oynuyordum. Bır gun arkadasım geldı oynayabılır mıyım dedı oyna dedım ben de. Sonra bir baktım onurum yerlerde. 4000 dolarım vardı hepsı de gıtmıs atım da kalmamıs hepsı olmus. Oyuna 0'dan da baslayamam ne yapmam lazım?
RDR 2'de oyunun yuzde 50'sıne kadar geldım ve oynuyordum. Bır gun arkadasım geldı oynayabılır mıyım dedı oyna dedım ben de. Sonra bir baktım onurum yerlerde. 4000 dolarım vardı hepsı de gıtmıs atım da kalmamıs hepsı olmus. Oyuna 0'dan da baslayamam ne yapmam lazım?
Hocam geçmiş olsun sizin arkadaşın da onur gitti galiba İnternette bununla alakalı save dosyaları mutlaka vardır biraz kurcalamanız gerek bulduğunuzda oyunun save dosyasının içine atar yolunuza devam edersiniz.
Hocam geçmiş olsun sizin arkadaşın da onur gitti galiba internette bununla alakalı save doysaları mutlaka vardır biraz kurcalamanız gerek bulduğunuzda oyunun save dosyasının içine atar yolunuza devam edersiniz.