BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Red Dead Redemption 2 Türkçe yamasını çalıştıramadım, sanırım Vcredist sürümü eksik olduğu için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaşın verdiği sürümün Microsoft sitesinden linkini bulamadım, pek güvenemedim kendisinin upload'ına. Orjinal linkini paylaşırsanız sevinirim.
Red Dead Redemption 2 Türkçe yamasını çalıştıramadım, sanırım Vcredist sürümü eksik olduğu için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaşın verdiği sürümün Microsoft sitesinden linkini bulamadım, pek güvenemedim kendisinin upload'ına. Orjinal linkini paylaşırsanız sevinirim.
Çözüm 1 1 132923 13 Haziran 2021 Hem x86 hem de x64 sürümlerini indir. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com
Hem x86 hem de x64 sürümlerini indir. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 13 Haziran 2021 #2 Hem x86 hem de x64 sürümlerini indir. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Artı 1 Eksi Çözüm
Hem x86 hem de x64 sürümlerini indir. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com