V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #1 Ne yaparsam yapayım çözemedim şu sorunu. Denemediğim dosya kurmadığım EXE kalmadı. Bir zamanlar sorunsuz çalışıyordu ama ne olduysa bozuldu 2 3 ay önce ve öyle kaldı. Sihirli bir değnekle yardım etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.
Ne yaparsam yapayım çözemedim şu sorunu. Denemediğim dosya kurmadığım EXE kalmadı. Bir zamanlar sorunsuz çalışıyordu ama ne olduysa bozuldu 2 3 ay önce ve öyle kaldı. Sihirli bir değnekle yardım etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.
KS KS V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #11 Niksi dedi: Demek ki bahsettiğim gibi bunda değiştirmemişim. Dosyanın içindeki yama dosyasını notepad ike açıp i > I, ı > i yaparsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bakıcam az sora Artı 0 Eksi
Niksi dedi: Demek ki bahsettiğim gibi bunda değiştirmemişim. Dosyanın içindeki yama dosyasını notepad ike açıp i > I, ı > i yaparsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam bakıcam az sora
AslanDemir Hectopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x XFX Merc RX6800XT 32GB 3866Mhz RAM 800W Zalman PSU B450M-A Pro Max Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 18 Şubat 2024 #12 aaslandemir06@gmail.com veysel000 dedi: tamamdır hocam bakıcam az sora Genişletmek için tıkla... tam olarak dediğinizi yaptım bir dosya olarak paylaştım işinizi görürse buyrun, şimdiden iyi oyunlar = Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
aaslandemir06@gmail.com veysel000 dedi: tamamdır hocam bakıcam az sora Genişletmek için tıkla... tam olarak dediğinizi yaptım bir dosya olarak paylaştım işinizi görürse buyrun, şimdiden iyi oyunlar = Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et