RDR 2 Türkçe yama güvenilir mi?

Hagu

Hectopat
RDR 2 indi. Şu an Türkçe yama kuracağım fakat yamalar hakkında pek bir bilgim yok. Bu linkteki yama güvenilir mi?
Virüs hakkında bazı konularda "ekran kartınızdan coin kazıyorlar" diye görmüştüm, pek bilgim yok ama böyle bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmem hem konu Technopat'da açılmış hem de VirusTotal temiz gösteriyor şahsen bende kullanıyorum antivürüsüm bir şey algılamadı.

Hocam, güvenilir ama kurmayın o yamayı font fix desteğini takip etmediğimden eskidi o yama, oyunu bitirince de üstüne gitmedim bir daha.

Hocam oyun hala aynı oyun değil mi? Yamalarda aynıdır herhalde? Güvenlik açısından mı? Font fix nedir bu arada?
Oyuna update geldikçe Türkçe karakterler kutucuk oluyordu bu da göz zevkini baltalıyor her ne kadar metin anlaşılır olsa da. Güvenlik konusunda içiniz rahat olsun bir zararı yok kendim bizzat kullandım.

Oyuna Update geldikçe Türkçe karakterler kutucuk oluyordu bu da göz zevkini baltalıyor her ne kadar metin anlaşılır olsa da. Güvenlik konusunda içiniz rahat olsun bir zararı yok kendim bizzat kullandım.

Hocam kendi konunuzda virus programi 2 tane bir şey yakalamisti galiba tam hatirlayamadim(134 sayfa var usendim)onlar neydi peki? Yamayi kuracağım birazdan.

Hocam kendi konunuzda virus programi 2 tane bir şey yakalamisti galiba tam hatirlayamadim(134 sayfa var usendim)onlar neydi peki? Yamayi kuracağım birazdan.
False-Positive olanlardı sanırım yani uyduruk AV'lerin kendi kendine boş şüphelerinden ibaret. Virüslü olsa forumda aylarca kalamazdı zaten o konu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı