Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Öncelikle merhaba sosyalde gezerken böyle bir konu buldum. Benim de yamaya ihtiyacım vardı. Bu yama güvenilir midir? RDR 2 Yama Technopat
Öncelikle merhaba sosyalde gezerken böyle bir konu buldum. Benim de yamaya ihtiyacım vardı. Bu yama güvenilir midir? RDR 2 Yama Technopat
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.990 Makaleler 1 Çözümler 562 16 Mart 2024 #2 Güvenilir, oyunu bu yamayla birlikte bitirdim.
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Güvenilir, oyunu bu yamayla birlikte bitirdim. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben güncel olarak oyunun %75'indeyim bu yamayı dosyanın içine atarsam sıkıntı olmaz değil mi?
GFYT dedi: Güvenilir, oyunu bu yamayla birlikte bitirdim. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben güncel olarak oyunun %75'indeyim bu yamayı dosyanın içine atarsam sıkıntı olmaz değil mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.990 Makaleler 1 Çözümler 562 16 Mart 2024 #4 Brave_TR dedi: Şu anda ben güncel olarak oyunun %75'indeyim bu yamayı dosyanın içine atarsam sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yedek al saveni, sorun olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz diyelim
Brave_TR dedi: Şu anda ben güncel olarak oyunun %75'indeyim bu yamayı dosyanın içine atarsam sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yedek al saveni, sorun olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz diyelim
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 GFYT dedi: Yedek al saveni, sorun olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz diyelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
GFYT dedi: Yedek al saveni, sorun olacagını sanmıyorum ne olur ne olmaz diyelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.