RDR 2 Türkçe yama "İ" harfi gözükmüyor

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden RDR2 satın aldım. Oyunun Türkçe yamasını kurdum ve masaüstünden oyunu açtığımda sıkıntısız şekilde açılıyor ama i harfleri gözükmüyor. Bunun içinde Rockstar Launcher üzerinden girmem gerekiyormuş. Rockstar üzerinden oyunu açtığım zaman ise Epic Games açılıyor ve oyun zaten çalışıyor diyerek hata veriyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam açıkçası ben de bu şekilde oynuyorum. Çok sıkıntı değil bana kalsa. YouTube'da videoları vardı bulursam atacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben şöyle çözdüm: Önce oyunu açıyorum, Rockstar Launcher simgesi gelince ekrana hemen Türkçe yamayı açıp font fixe basıyorum ve çözülüyor. Bir deneyin sizde de olur umarım.

Hocam normalde öyle olması gerekiyor ama font fix bende o şekilde bir türlü çalışmadı. Yukarıdaki mesajımda anlattığım sırayla yaptığımda çalışıyor sadece.
Şuanda çok müsait değilim. Ancak Türkçe Yamanın Epic Games desteği var mı? Sadece Steam destekli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…