Y YouNeveeJust Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 RDR 2 Türkçe yamasını indirdim ve her şeyi doğru bir şekilde yapmama rağmen Türkçe yama ile giriş yapınca oyun açılmıyor.
RDR 2 Türkçe yamasını indirdim ve her şeyi doğru bir şekilde yapmama rağmen Türkçe yama ile giriş yapınca oyun açılmıyor.
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 Windows Defender daki gerçek zamanlı koruma açık mı? Artı 0 Eksi
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.464 Çözümler 7 26 Kasım 2022 #3 Hocam yamayı nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.301 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #4 YouNeveeJust dedi: RDR 2 Türkçe yamasını indirdim ve her şeyi doğru bir şekilde yapmama rağmen Türkçe yama ile giriş yapınca oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
YouNeveeJust dedi: RDR 2 Türkçe yamasını indirdim ve her şeyi doğru bir şekilde yapmama rağmen Türkçe yama ile giriş yapınca oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi?
T Testoeren Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 73 26 Kasım 2022 #5 Türkçe yama kurduysan online kısmına girme ban yiyebilirsin.Onun dışında windows defenderı kapatmayı deneyebilirsin.Youtube'da aynı siteden yama kuran birisi varsa ordan da bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Türkçe yama kurduysan online kısmına girme ban yiyebilirsin.Onun dışında windows defenderı kapatmayı deneyebilirsin.Youtube'da aynı siteden yama kuran birisi varsa ordan da bakabilirsin.
KS KS Y YouNeveeJust Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #6 ErdemH dedi: Windows Defender daki gerçek zamanlı koruma açık mı? Genişletmek için tıkla... açık evet Sslonalkrp dedi: Hocam yamayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... burdan indirdim temmuz final sürümü diye bir konu vardı Katy Perry dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... ever orijinal Artı 0 Eksi
ErdemH dedi: Windows Defender daki gerçek zamanlı koruma açık mı? Genişletmek için tıkla... açık evet Sslonalkrp dedi: Hocam yamayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... burdan indirdim temmuz final sürümü diye bir konu vardı Katy Perry dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... ever orijinal
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #7 YouNeveeJust dedi: açık evet burdan indirdim temmuz final sürümü diye bir konu vardı ever orijinal Genişletmek için tıkla... gerçek zamanlı korumayı kapatıp deneyin Artı 0 Eksi
YouNeveeJust dedi: açık evet burdan indirdim temmuz final sürümü diye bir konu vardı ever orijinal Genişletmek için tıkla... gerçek zamanlı korumayı kapatıp deneyin