drâve Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 163 8 Şubat 2025 #1 Herkese iyi sosyaller. Oyuna Türkçe yama kurdum ve oynamaya başladım ancak ciddi şekilde bug yaşıyorum, sürekli görevlerim iptal oluyor. Bunun yama ile bir alakası var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Herkese iyi sosyaller. Oyuna Türkçe yama kurdum ve oynamaya başladım ancak ciddi şekilde bug yaşıyorum, sürekli görevlerim iptal oluyor. Bunun yama ile bir alakası var mı? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
yunusebaran Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 861 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 8 Şubat 2025 #2 Ben Türkçe yama kullandım sorunsuz bir şekilde story modu bitirdim hatta üzerine başka modlarda kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görmüş olduğunuz Türkçe yamayı kurmuştum, umarım yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Ben Türkçe yama kullandım sorunsuz bir şekilde story modu bitirdim hatta üzerine başka modlarda kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görmüş olduğunuz Türkçe yamayı kurmuştum, umarım yardımcı olur.
KS KS drâve Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 163 8 Şubat 2025 #3 yunusebaran dedi: Ben Türkçe yama kullandım sorunsuz bir şekilde story modu bitirdim hatta üzerine başka modlarda kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görmüş olduğunuz Türkçe yamayı kurmuştum, umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama Hocam bende bunu kurmuştum ama sizinkini de deneyeceğim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
yunusebaran dedi: Ben Türkçe yama kullandım sorunsuz bir şekilde story modu bitirdim hatta üzerine başka modlarda kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda görmüş olduğunuz Türkçe yamayı kurmuştum, umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama Hocam bende bunu kurmuştum ama sizinkini de deneyeceğim teşekkür ederim.
yunusebaran Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 861 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 8 Şubat 2025 #4 Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi