raizakif Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 RDR2'ye Türkçe yama veya script hook kurduğumda bu sorunla karşılaşıyorum. Loading olan ekranda hemen kapanıyor çözümü var mıdır?
RDR2'ye Türkçe yama veya script hook kurduğumda bu sorunla karşılaşıyorum. Loading olan ekranda hemen kapanıyor çözümü var mıdır?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.318 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Yamayı silip bu yamayı kullanabilirsiniz. Ben bu yama ile sorunsuz kurup oyunu bitirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yamayı silip bu yamayı kullanabilirsiniz. Ben bu yama ile sorunsuz kurup oyunu bitirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et