Merhaba fiyat olarak şu anda en uygun ama benim için sorunsuz Türkçe yama yapabilmek önemli. Alırsam sorunsuz şekilde nasıl Türkçe oynayabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Modmanager tarzı bir program vardı oradan yapılıyor.Merhaba fiyat olarak şu anda en uygun ama benim için sorunsuz Türkçe yama yapabilmek önemli. Alırsam sorunsuz şekilde nasıl Türkçe oynayabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Üstteki arkadaşın attığı yama. Bu arada en uygunu değil. Steam sonbahar indirimlerinde 98 TL olmuştu.Merhaba fiyat olarak şu anda en uygun ama benim için sorunsuz Türkçe yama yapabilmek önemli. Alırsam sorunsuz şekilde nasıl Türkçe oynayabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Şu an yine indime girdi ve 98TL.Üstteki arkadaşın attığı yama. Bu arada en uygunu değil. Steam sonbahar indirimlerinde 98 TL olmuştu.
Farketmemişim ben bir kere sonbahar indirimlerinde kaptığım için daha dikkat etmedimŞu an yine indime girdi ve 98TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.