lronHide Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 RDR 2 oyununu oynamak istiyorum ama Türkçe yama işini bir türlü halledemedim. İnternetten birçok video izlememe rağmen bir türlü başaramadım. Aranızda nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi?
RDR 2 oyununu oynamak istiyorum ama Türkçe yama işini bir türlü halledemedim. İnternetten birçok video izlememe rağmen bir türlü başaramadım. Aranızda nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi?
Baybarss Kilopat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Türkçe yama bu videoyu izle kendim de denemiştim çalışıyor. Artı 0 Eksi
KS KS lronHide Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Baybarss dedi: Türkçe yama bu videoyu izle kendim de denemiştim çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Aksine ilk bu videoyu izleyerek yapmaya çalıştım ama herhangi bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Baybarss dedi: Türkçe yama bu videoyu izle kendim de denemiştim çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Aksine ilk bu videoyu izleyerek yapmaya çalıştım ama herhangi bir şey değişmedi.
Baybarss Kilopat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 lronHide dedi: Aksine ilk bu videoyu izleyerek yapmaya çalıştım ama herhangi bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... o zaman buna bak Artı 0 Eksi
lronHide dedi: Aksine ilk bu videoyu izleyerek yapmaya çalıştım ama herhangi bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... o zaman buna bak
KS KS lronHide Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 Baybarss dedi: o zaman buna bak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım Artı 0 Eksi
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #6 Anlatayım hemen. Ekteki linkten exesiz olan son sürümü atıyorsun ana klasöre. Sonra Script Hook RDR2 indirip atıyorsun. Bu kadar. https://www.mediafire.com/file/qd0mi30a6rt2t10/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Script Hook RDR2 - AB Software Development Artı 0 Eksi
Anlatayım hemen. Ekteki linkten exesiz olan son sürümü atıyorsun ana klasöre. Sonra Script Hook RDR2 indirip atıyorsun. Bu kadar. https://www.mediafire.com/file/qd0mi30a6rt2t10/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Script Hook RDR2 - AB Software Development