CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2025 #1 Epic Games'ten RDR 2 indirdim. Sıkıntısız bir Türkçe yama var mı? Oyunu 3 günde falan indirdim bozulmasını istemiyorum.
Epic Games'ten RDR 2 indirdim. Sıkıntısız bir Türkçe yama var mı? Oyunu 3 günde falan indirdim bozulmasını istemiyorum.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Sabah indirdim hocam internette binlerce link var şurada konu açacağınıza 2 dk araştırmanızı öneririm.
Sabah indirdim hocam internette binlerce link var şurada konu açacağınıza 2 dk araştırmanızı öneririm.
Y Yaser Efe Decapat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 509 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 CanVolteX dedi: Epic Games'ten RDR 2 indirdim. Sıkıntısız bir Türkçe yama var mı? Oyunu 3 günde falan indirdim bozulmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarık B.'den indir adam hem trainer hem de yama kurulumu gösteriyor. Tarık B. rdr 2 türkçe yama yaz çıkar.
CanVolteX dedi: Epic Games'ten RDR 2 indirdim. Sıkıntısız bir Türkçe yama var mı? Oyunu 3 günde falan indirdim bozulmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tarık B.'den indir adam hem trainer hem de yama kurulumu gösteriyor. Tarık B. rdr 2 türkçe yama yaz çıkar.