Merhaba bugün RDR 2 indirdim siz de anlarsınız ki hikayeyi tam kavramak için Türkçe yama kurmak istiyorum. Mümkünse makine çeviri olmasın çünkü bazılarını çok kötü çevirebiliyor veya çevrilmemesi gereken bir şeyi çevirmeye çalışabiliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...
Ben buradan indirdim. Aşırı mükemmel bir yama olmadığını söylemeliyim, nadir yerlerde Türkçe anlam karmaşası yaşanabiliyor veya ufak tefek yerleri çevirmeyebiliyor lakin her yama da belki böyledir.
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...