Çözüldü RDR 2 Türkçe yama önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayGlitch

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ontario, Kanada
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 3.6 GHz
RTX 2060 6 GB VRAM
Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4
Kingston A400 512 GB
Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink
Baylar sorum başlıktaki gibi, en iyi RDR 2 Türkçe yamasını nerede bulabilirim? Ne bir eksiklik, ne de font hatası vesaire olsun istiyorum. Elle çeviri olsun ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Tarık kardeşimin yamasını kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece kurulum kısmı ilk başta biraz karmaşık gelmişti ugraşırım dersen deneyebilirsin.
Konu linki

Hocam buraya konu açacağınıza Google'dan iki dakikalık bir araştırmayla bulabilirsiniz. Herkes sürekli aynı konuları açıp duruyor, ondan söyledim. Şu anda beta sürümünde olan bir RDR2 yaması var, şuradan tıklayarak bakabilirsiniz.

Bütün yamalar VirusTotal'de trojan uyarısı veriyor bu yamayı bilmiyorum ne zamandır kullanıyorsun?
Yama yapımcısının belirttiğine göre dosya imzalı olmadığı için tehlikeli olarak işaretlenip engelleniyor. Ben oyunu neredeyse 1 sene olacak kurdum henüz bitirmedim ara ara oynuyorum sonlara yaklaştım. Çevirilerde bir hata veya eksiklik görmedim. Hem hikayeyi anlıyorum hem de oyun içerisinde ki görevler, tüm görev eşyaları vs herşeyi anlayarak oynuyorum.

Hepinize teşekkür ederim, ama @Loxe hocamın yamasını indirdim. Sorunsuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı