RDR 2 Türkçe yama önerisi

urasilk

Femtopat
Daha fazla  
Önceden kullandığım yamayı bulamadım. 1-2 yama kurdum ancak oyun açılmıyor bile güncel font sorunu olmayan yama önerebilir misiniz? Ücretli ücretsiz fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden kullandığım yamayı bulamadım. 1-2 yama kurdum ancak oyun açılmıyor bile güncel font sorunu olmayan yama önerebilir misiniz? Ücretli ücretsiz fark etmez.

1-) Arneasın anonymous yaptığı ama tam olmayan yamayı kusurlarını kapatıp yayınlamış konu 40 bin görüntülenme almış ve uzun süre önce açılmış virüs vesaire olsa moderatörler müdahale ederdi zaten konu yorumlarını okuyabilirsiniz.
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Bir de şu an beta olan el çevirisi var ancak beta olduğu için sıkıntılar filan olabilir.

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum

Not: Her ne kadar bu 2 yamada virüsüz olsa dahi tedbir almaktan zarar gelmez sanal bilgisayara indirin dosyayı VirusTotal ve Kaspersky'e taratın.

Not: 1. benim tavsiyem arneasın paylaştığı yama tam diğeri beta olduğu için sıkıntılar olabilir en sorunsuzu 1. olan arneas yaması.

Şahsen bunu kullanıyorum, güncel olarak çalışıyor ve font sorunu yok bende:

Örnek görsel, bana ait: (Türkçe harfler için.)
1744553683195.png

1-) Arneasın anonymous yaptığı ama tam olmayan yamayı kusurlarını kapatıp yayınlamış konu 40 bin görüntülenme almış ve uzun süre önce açılmış virüs vesaire olsa moderatörler müdahale ederdi zaten konu yorumlarını okuyabilirsiniz.

Bir de şu an beta olan el çevirisi var ancak beta olduğu için sıkıntılar filan olabilir.

Not: Her ne kadar bu 2 yamada virüsüz olsa dahi tedbir almaktan zarar gelmez sanal bilgisayara indirin dosyayı VirusTotal ve Kaspersky'e taratın.

Not: 1. benim tavsiyem arneasın paylaştığı yama tam diğeri beta olduğu için sıkıntılar olabilir en sorunsuzu 1. olan arneas yaması.
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz.
Screenshot_1.png

Şahsen bunu kullanıyorum, güncel olarak çalışıyor ve font sorunu yok bende:

Örnek görsel, bana ait: (Türkçe harfler için.)
Eki Görüntüle 2469067
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,6 KB · Görüntüleme: 24
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz. Eki Görüntüle 2469788

BattlEye kapatın.

Düzelmezse iki yamanında konusuna yazın yamayı yapanlar yardımcı olur.

BattlEye kapatın.

Düzelmezse iki yamanında konusuna yazın yamayı yapanlar yardımcı olur.
Kapatıp denedim yine olmadı dediğiniz gibi konuya yazıyorum teşekkür ederim.

Beta olarak paylaştığın linki denememiştim açıkçası diğer iki linki deneyip pes etmiştim bu da zaten öyledir bozuktur vs diyerekten ama bu link çalıştı şu an font sorunu vs de yok çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Kapatıp denedim yine olmadı dediğiniz gibi konuya yazıyorum teşekkür ederim.

Beta olarak paylaştığın linki denememiştim açıkçası diğer iki linki deneyip pes etmiştim bu da zaten öyledir bozuktur vs diyerekten ama bu link çalıştı şu an font sorunu vs de yok çok teşekkür ediyorum.

Hocam piyasada olan yamalarin hepsi Anonymous Çeviri'nin 2021'de RDR2 ilk el çevirisini onlar yaptılar yamanın çıkmasına az süre kala yama ücretli olacağını duyurdular sonra millet rockstara mailler attı ve dava etti Rockstar Anonymous Çeviri'yi bu yüzden yamayı resmi olarak çıkaramadılar yama sızdı sonrasında insanlar paylaştı bu yüzden bir sürü farklı konu var.

Yani donanım haberdeki yama dışındaki bütün yamalar aynı yama o yüzden denediğiniz iki yamada aynı olduğu için çalışmadı zaten arneasın yamasını önermemin sebebi diğer yamalar ile aynı evet ancak zamanla oyuna gelen güncellemeler yamaları bozmaya başladığı için arneas yamayı düzenleyip paylaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı