Önceden kullandığım yamayı bulamadım. 1-2 yama kurdum ancak oyun açılmıyor bile güncel font sorunu olmayan yama önerebilir misiniz? Ücretli ücretsiz fark etmez.
Şahsen bunu kullanıyorum, güncel olarak çalışıyor ve font sorunu yok bende:Önceden kullandığım yamayı bulamadım. 1-2 yama kurdum ancak oyun açılmıyor bile güncel font sorunu olmayan yama önerebilir misiniz? Ücretli ücretsiz fark etmez.
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz.1-) Arneasın anonymous yaptığı ama tam olmayan yamayı kusurlarını kapatıp yayınlamış konu 40 bin görüntülenme almış ve uzun süre önce açılmış virüs vesaire olsa moderatörler müdahale ederdi zaten konu yorumlarını okuyabilirsiniz.
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Bir de şu an beta olan el çevirisi var ancak beta olduğu için sıkıntılar filan olabilir.
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Not: Her ne kadar bu 2 yamada virüsüz olsa dahi tedbir almaktan zarar gelmez sanal bilgisayara indirin dosyayı VirusTotal ve Kaspersky'e taratın.
Not: 1. benim tavsiyem arneasın paylaştığı yama tam diğeri beta olduğu için sıkıntılar olabilir en sorunsuzu 1. olan arneas yaması.
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz.Şahsen bunu kullanıyorum, güncel olarak çalışıyor ve font sorunu yok bende:
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Örnek görsel, bana ait: (Türkçe harfler için.)
Eki Görüntüle 2469067
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz. Eki Görüntüle 2469788
Teşekkürler link için ancak iki yamayı da denediğimde hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode ile ilerlemeyi deniyorum ancak yine olmuyor yama dosyalarını kaldırdığımda ise girebiliyorum sorunsuz.
Kapatıp denedim yine olmadı dediğiniz gibi konuya yazıyorum teşekkür ederim.BattlEye kapatın.
Düzelmezse iki yamanında konusuna yazın yamayı yapanlar yardımcı olur.
Beta olarak paylaştığın linki denememiştim açıkçası diğer iki linki deneyip pes etmiştim bu da zaten öyledir bozuktur vs diyerekten ama bu link çalıştı şu an font sorunu vs de yok çok teşekkür ediyorum.1-) Arneasın anonymous yaptığı ama tam olmayan yamayı kusurlarını kapatıp yayınlamış konu 40 bin görüntülenme almış ve uzun süre önce açılmış virüs vesaire olsa moderatörler müdahale ederdi zaten konu yorumlarını okuyabilirsiniz.
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Bir de şu an beta olan el çevirisi var ancak beta olduğu için sıkıntılar filan olabilir.
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Not: Her ne kadar bu 2 yamada virüsüz olsa dahi tedbir almaktan zarar gelmez sanal bilgisayara indirin dosyayı VirusTotal ve Kaspersky'e taratın.
Not: 1. benim tavsiyem arneasın paylaştığı yama tam diğeri beta olduğu için sıkıntılar olabilir en sorunsuzu 1. olan arneas yaması.
Kapatıp denedim yine olmadı dediğiniz gibi konuya yazıyorum teşekkür ederim.
Beta olarak paylaştığın linki denememiştim açıkçası diğer iki linki deneyip pes etmiştim bu da zaten öyledir bozuktur vs diyerekten ama bu link çalıştı şu an font sorunu vs de yok çok teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.