Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...
www.technopat.net
Sizi şu konuya alalım, halen en güzel yama bu gibi geliyor.
Teşekkür ederim. Daha sadece 1,5 saat oynadım ona rağmen oyunu çok beğendim. (oynadığım en iyi oyun) beğenmediğim iki yer var onlar olmasa çok daha iyi olurdu. Onlar: Karakter mekanikleri ve görevlerde istediğimizi yapamama, araya sürekli sinematik girmesi ve uzun konuşmalar.
Teşekkür ederim. Daha sadece 1,5 saat oynadım ona rağmen oyunu çok beğendim. (oynadığım en iyi oyun) beğenmediğim iki yer var onlar olmasa çok daha iyi olurdu. Onlar: Karakter mekanikleri ve görevlerde istediğimizi yapamama, araya sürekli sinematik girmesi ve uzun konuşmalar.