RDR 2 Türkçe yama önerisi

ICEFLASH

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben RDR2 120 saat oynadım ama hıkayesını pek oynamamıstım. Bır yama kulanıyordum makine cevırı ama hıkayeyı oynayınca bana hatalar varmıs gıbı geldı bılmıyorum. Bana yenı yama onerebilir misiniz? Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama kulandım yama bugün' sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makine çeviri'nin kendi istemcisi ile kurulan yaması vardı. Onu kullanıp bitirmiştim 1-2 yıl önce. Güzel çeviriydi neyde sorun yaşadınız? Sadece Türkçe karakterler kutucuk şeklinde oluyor onun da çözümü vardı uğraşmak isterseniz.

hocam cevırılerde hata var gıbıe geldı

Hocam cevırılerde hata var gıbıe geldı.

Hocam gayet güzeldi doğru indirdiğinize emin misiniz? Makine çeviri'nin Discord sunucusuna girin oradan indirin. İstemcisi gibi bir şey inecek oradan istediğiniz oyunun yamasını indirebiliyorsunuz. Bir de kendi sunucusundan günceli indirmeyi deneyin. Bu arada hata gibi gelen şeyler neydi söyleyebilir misiniz?

ya mesala ayı avlamaya gıtımızblumde sureklı yanlıs butona bastırıo orjınalde oyle demi ve azı alt yazıların olayla alakası yok baska gorevin ltyazısı gıbı alt yazıda kayma var gıbı

bıe vırus totelde boyle dıo kasperkte daha once bu yuklıyken pv ye 3 kere tam tarama yaptım bıse cıkmadı Trojan.Malware.300983.susgen

Hocam dediğiniz gibi hatalar kesinlikle yoktu. Şuan ki yamayı silin, dosya doğrulaması yapın. Sonrasında dediğim yerden yeni yamayı indirip kurun.

tmm dır hocam dc lınkı varsa atarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…