Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #11 ICEFLASH dedi: Tamam dır hocam DC lınkı varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam vermek yasak galiba zaten makine çeviri DC yazarsanız internete çıkıyor direkt.
ICEFLASH dedi: Tamam dır hocam DC lınkı varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam vermek yasak galiba zaten makine çeviri DC yazarsanız internete çıkıyor direkt.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.102 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #12 ICEFLASH dedi: direktburdanmı ındırım yanı Genişletmek için tıkla... Konuyu açarkenki kendi bıraktığınız yama güzel diyorum oradan indirebilirsiniz hata yok.
ICEFLASH dedi: direktburdanmı ındırım yanı Genişletmek için tıkla... Konuyu açarkenki kendi bıraktığınız yama güzel diyorum oradan indirebilirsiniz hata yok.
ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #13 denizbaranseker0 dedi: Konuyu açarkenki kendi bıraktığınız yama güzel diyorum oradan indirebilirsiniz hata yok. Genişletmek için tıkla... Zbyrtmr dedi: Hocam vermek yasak galiba zaten makine çeviri DC yazarsanız internete çıkıyor direkt. Genişletmek için tıkla... tamamdır tesekurler
denizbaranseker0 dedi: Konuyu açarkenki kendi bıraktığınız yama güzel diyorum oradan indirebilirsiniz hata yok. Genişletmek için tıkla... Zbyrtmr dedi: Hocam vermek yasak galiba zaten makine çeviri DC yazarsanız internete çıkıyor direkt. Genişletmek için tıkla... tamamdır tesekurler