M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi, nasıl silebilirim? Epic Games'ten doğruladım, olmadı. @fermaNga bilginiz var mı hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Sorum başlıktaki gibi, nasıl silebilirim? Epic Games'ten doğruladım, olmadı. @fermaNga bilginiz var mı hocam?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Yüklediğin yama dosyalarını tekrar ana klasörün içine at ve hepsi seçili bir şekildeyken sil.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #3 Penetrator God dedi: Yüklediğin yama dosyalarını tekrar ana klasörün içine at ve hepsi seçili bir şekildeyken sil. Genişletmek için tıkla... 2 tane kurdum hangisi olduğunu bilmiyorum virüslü çıktı sildim full başka yol yok mu ya
Penetrator God dedi: Yüklediğin yama dosyalarını tekrar ana klasörün içine at ve hepsi seçili bir şekildeyken sil. Genişletmek için tıkla... 2 tane kurdum hangisi olduğunu bilmiyorum virüslü çıktı sildim full başka yol yok mu ya
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 Melloo_14 dedi: 2 tane kurdum hangisi olduğunu bilmiyorum virüslü çıktı sildim full başka yol yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ya dediğim gibi yap ya da yama dosyalarını indirdiğin RAR'ın içine bakıp dosya isimlerini karşılaştırarak oyunun ana klasöründen bulup sil.
Melloo_14 dedi: 2 tane kurdum hangisi olduğunu bilmiyorum virüslü çıktı sildim full başka yol yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ya dediğim gibi yap ya da yama dosyalarını indirdiğin RAR'ın içine bakıp dosya isimlerini karşılaştırarak oyunun ana klasöründen bulup sil.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #5 Penetrator God dedi: Ya dediğim gibi yap ya da yama dosyalarını indirdiğin RAR'ın içine bakıp dosya isimlerini karşılaştırarak oyunun ana klasöründen bulup sil. Genişletmek için tıkla... indirdiğim dosay yok sildim
Penetrator God dedi: Ya dediğim gibi yap ya da yama dosyalarını indirdiğin RAR'ın içine bakıp dosya isimlerini karşılaştırarak oyunun ana klasöründen bulup sil. Genişletmek için tıkla... indirdiğim dosay yok sildim
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 Melloo_14 dedi: indirdiğim dosay yok sildim Genişletmek için tıkla... İki tane indirdim diyorsun. Virüssüz olanına bak.
Melloo_14 dedi: indirdiğim dosay yok sildim Genişletmek için tıkla... İki tane indirdim diyorsun. Virüssüz olanına bak.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 4 Temmuz 2024 #7 Melloo_14 dedi: İndirdiğim dosay yok sildim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildin mi?