hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #1 RDR2'de Türkçe yamayı trainer ile kullanamıyorum. çok araştırdım bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
M Mordecai1390 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 Ben rampage trailer kullanıyorum yama bozuluyor hileyi silince de yama düzeliyor ikisini kullanmak istiyorum fakat olmuyor
Ben rampage trailer kullanıyorum yama bozuluyor hileyi silince de yama düzeliyor ikisini kullanmak istiyorum fakat olmuyor
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #3 Mordecai1390 dedi: Ben rampage trailer kullanıyorum yama bozuluyor hileyi silince de yama düzeliyor ikisini kullanmak istiyorum fakat olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam galiba yama ile trainer'ın aynı dll kullanması yüzündenmiş.
Mordecai1390 dedi: Ben rampage trailer kullanıyorum yama bozuluyor hileyi silince de yama düzeliyor ikisini kullanmak istiyorum fakat olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam galiba yama ile trainer'ın aynı dll kullanması yüzündenmiş.