Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 21 Mart 2022 #1 Oyunun Steam sürümünde Türkçe ama yaparsam Online'dan ban yer miyim?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.025 Makaleler 26 Çözümler 519 21 Mart 2022 #2 GTA 5'de ban yiyebiliyorsanız RDR 2'de de yersiniz. Hikaye kısmını oynarsanız sorun olmaz, Türkçe yamayı devre dışı bırakarak Online'a girin. Artı 0 Eksi
GTA 5'de ban yiyebiliyorsanız RDR 2'de de yersiniz. Hikaye kısmını oynarsanız sorun olmaz, Türkçe yamayı devre dışı bırakarak Online'a girin.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #3 Muammer27 dedi: Oyunun Steam sürümünde Türkçe ama yaparsam Online'dan ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Online'de Türkçe yama kullanacaksınız, fark edilirse büyük ihtimalle ban yersiniz. Çünkü oyunun dosyalarını değiştirmiş oluyorsunuz. Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Oyunun Steam sürümünde Türkçe ama yaparsam Online'dan ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Online'de Türkçe yama kullanacaksınız, fark edilirse büyük ihtimalle ban yersiniz. Çünkü oyunun dosyalarını değiştirmiş oluyorsunuz.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 21 Mart 2022 #4 Online girmediğin sürece yemezsin. Artı 0 Eksi
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 21 Mart 2022 #5 Emir M. dedi: GTA 5'de ban yiyebiliyorsanız RDR 2'de de yersiniz. Hikaye kısmını oynarsanız sorun olmaz, Türkçe yamayı devre dışı bırakarak Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: GTA 5'de ban yiyebiliyorsanız RDR 2'de de yersiniz. Hikaye kısmını oynarsanız sorun olmaz, Türkçe yamayı devre dışı bırakarak Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz.
yarışmacımız yaşar Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #6 SiyahPassat dedi: Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben 2 gündür türkçe yamayla online oynuyorum. Ban yemeyelim bide Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben 2 gündür türkçe yamayla online oynuyorum. Ban yemeyelim bide
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.025 Makaleler 26 Çözümler 519 21 Mart 2022 #7 SiyahPassat dedi: Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz. Genişletmek için tıkla... Denemedim, bilmiyorum, deneme riskine de girmem zaten. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Oyunun dosyaları değiştirilmiş diye hata veriyor Online girmeye çalışırken. Ban yeme olayı olmaz. Genişletmek için tıkla... Denemedim, bilmiyorum, deneme riskine de girmem zaten.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 21 Mart 2022 #8 LordxVader dedi: Online girmediğin sürece yemezsin. Genişletmek için tıkla... Online girmeden Online'a nasıl girebilecek konu sahibi? Artı 0 Eksi
LordxVader dedi: Online girmediğin sürece yemezsin. Genişletmek için tıkla... Online girmeden Online'a nasıl girebilecek konu sahibi?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 21 Mart 2022 #9 Windows 7 dedi: Online girmeden Online'a nasıl girebilecek konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Online'a gireceğini belirten bir yazı görmüyorum. Hikaye modunda yaptığı yama yüzünden Online'dan ban yiyip yemeyeceğini soruyor. Eğer öyle değilse de belirtmesi gerekli. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Online girmeden Online'a nasıl girebilecek konu sahibi? Genişletmek için tıkla... Online'a gireceğini belirten bir yazı görmüyorum. Hikaye modunda yaptığı yama yüzünden Online'dan ban yiyip yemeyeceğini soruyor. Eğer öyle değilse de belirtmesi gerekli.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #10 Hikaye modu dışında kullanmayın ban değil de online da sürekli oyundan attığını mecburen geri İngilizceye döndürdüğünü söylüyordu. Artı 0 Eksi
Hikaye modu dışında kullanmayın ban değil de online da sürekli oyundan attığını mecburen geri İngilizceye döndürdüğünü söylüyordu.