Yusuf Eren Demirkol Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 RDR 2'yi Rockstar Games Launcher üzerinden indirdim ama kaç tane TR yama kullansam da font sorunu düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
RDR 2'yi Rockstar Games Launcher üzerinden indirdim ama kaç tane TR yama kullansam da font sorunu düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Yusuf Eren Demirkol dedi: RDR 2'yi Rockstar Games Launcher üzerinden indirdim ama kaç tane TR yama kullansam da font sorunu düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Font sorunu maalesef çözülmüyor. Makine çevirinin yamasında font fix var ama her seferinde tekrardan fix yapmanız lazım. Artı 0 Eksi
Yusuf Eren Demirkol dedi: RDR 2'yi Rockstar Games Launcher üzerinden indirdim ama kaç tane TR yama kullansam da font sorunu düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Font sorunu maalesef çözülmüyor. Makine çevirinin yamasında font fix var ama her seferinde tekrardan fix yapmanız lazım.