RDR 2 Türkçe yamada Türkçe karakter hatası nasıl düzeltilir?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
RDR 2'ye en popüler yama olan makine çeviri yamanın yamasını kurduğumda font hatası alıyorum. Font fixi tam Rockstar ekranında çalıştırmama rağmen düzelmiyor. En az 20 defa denedim. İnternetten başka başka çözümlere baktım. Sistemi 2 defa yeniden başlattım ama sorunu çözemedim. (bu arada önceden de font hatası alıyordum ama font fix i çalıştırınca düzeliyordu. Bugün itibaren olmaya başladı. Yamayı birkaç defa silip yeniden kurmayı da denedim)

Bu yamayı kullanın böyle bir hatayla karşılaşmazsınız.

Bu yamayı kullanın böyle bir hatayla karşılaşmazsınız.

Nasıl kurabilirim hocam? Anlatım videosu var mı?

Ben burada ki yamayı kurdum bugün, sorunsuz kullanıyorum.

Ben burada ki yamayı kurdum bugün, sorunsuz kullanıyorum.

nasıl kurdunuz hocam

Steam üzerinden oynuyorum, indirdiğim dosyaların hepsini RDR 2 oyun klasörünün olduğu yere kopyaladım bitti.
dediğinizin aynısı yaptım ama hala font hatası var.

Daha önce hiç bir yama kurmadan bunu yapmanız gerekiyor diye biliyorum, önceden başka yama kullanıp daha sonra bunu kuranlarda hata alıyor diye hatırlıyorum.
Ben daha önce başka yama kurmadan direkt bunu kurdum ve çalıştı. Format atmadan önce de bu yamayı kullanıyordum sorun yaşamadım.

dediğinizin aynısı yaptım ama hala font hatası var.
Font fix olması lazım yamanın içinde, yamayı aktif ettikten sonra, font fix'ide çalıştırın sonra oyuna girin, girdikten sonra sağ alt saatin ordan font fix kapatabilirsiniz bir sıkıntı olmuyor ben öyle çözmüştüm.

Font fix olması lazım yamanın içinde, yamayı aktif ettikten sonra, font fix'ide çalıştırın sonra oyuna girin, girdikten sonra sağ alt saatin ordan font fix kapatabilirsiniz bir sıkıntı olmuyor ben öyle çözmüştüm.
hocam herhalde konuyu dikkatli okumadınız.

Daha önce hiç bir yama kurmadan bunu yapmanız gerekiyor diye biliyorum, önceden başka yama kullanıp daha sonra bunu kuranlarda hata alıyor diye hatırlıyorum.
Ben daha önce başka yama kurmadan direkt bunu kurdum ve çalıştı. Format atmadan önce de bu yamayı kullanıyordum sorun yaşamadım.
eski yamayı komple silmiştim ama...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı