M mustafa535331 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 RDR2 oyunumda Türkçe yama vardi dosyalardan kaldırdım oyun şu an İngilizce Online'de ban yemem degıl mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
RDR2 oyunumda Türkçe yama vardi dosyalardan kaldırdım oyun şu an İngilizce Online'de ban yemem degıl mı?
Mota Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 mustafa535331 dedi: RDR2 oyunumda Türkçe yama vardi dosyalardan kaldırdım oyun şu an İngilizce Online'de ban yemem degıl mı? Genişletmek için tıkla... TR yamayla giriyorum kaç senedir hiçbir sıkıntısını görmedim. Zaten oyunda hile yapan adamda çok yok varsa da para hilesi vs. adamakıllı oyuna bakmıyor bile Rock Star. Kafan rahat olsun Türkçe yama ile bile girebilirsin.
mustafa535331 dedi: RDR2 oyunumda Türkçe yama vardi dosyalardan kaldırdım oyun şu an İngilizce Online'de ban yemem degıl mı? Genişletmek için tıkla... TR yamayla giriyorum kaç senedir hiçbir sıkıntısını görmedim. Zaten oyunda hile yapan adamda çok yok varsa da para hilesi vs. adamakıllı oyuna bakmıyor bile Rock Star. Kafan rahat olsun Türkçe yama ile bile girebilirsin.