RDR 2 Uçan kartal görevi yapılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

eşşekavcısı

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 gb ram
Ekran kartı
ge force rtx 4060
İşlemci
ryzen i5 5000 series
RDR 2'de görevde dağdan inerken dutch donup kalıyor çetede donuyor çeteye dinamit atıp patlattım ama yine de oyun sonlanmadı hata devam etti. Dosyaları doğruladım yine sorun oldu yardımcı olur musunuz? Monitör: ASUS TUF Gaming 27"inch
1k. Video bağlantısı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR 2'de görevde dağdan inerken dutch donup kalıyor çetede donuyor çeteye dinamit atıp patlattım ama yine de oyun sonlanmadı hata devam etti. Dosyaları doğruladım yine sorun oldu yardımcı olur musunuz? Monitör: ASUS TUF Gaming 27"inch
1k. Video bağlantısı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşmanlar geldiği zaman tetikli mayını aktif etmeniz gerekiyor, ozaman saldırıya geçiyorlar.

Son düzenleme:
düşman bile gelmiyor

normalde dutch ile dinamitleri ağaca bağlamak gerekiyor dutch falan takılı kalıyor sadece ben hareket ediyom

sorun büyük gibi
Ozaman Dutch'ı öldürün, 2-3 seferden sonra "Görevi geç" ikonu çıkacak. Ozaman geçmiş olursunuz, ne olduğunada Youtube'tan izlersiniz.

Son düzenleme:
ölmüyor ki

diğerleri ölüyor ama dutch mailesef
Kendinizi öldürün, görev başarısız olsun. 2,3 sefer sonra görevi geçme tuşu açılıyor.
1737554948607.png

Tam altta gözüküyor.

o
Nasıl yani? Oyun çöküyor mu veya bozuluyor mu? Bölgeden uzaklaşıncada görev başarısız olması lazım mesela.
lmuyor yemin ederim kayıt atayım

Nasıl yani? Oyun çöküyor mu veya bozuluyor mu? Bölgeden uzaklaşıncada görev başarısız olması lazım mesela.
diğer hiç bir görevde olmuyor bu

o

lmuyor yemin ederim kayıt atayım

Görevi iptal edip farklı şeyler yapın, sonradan belki düzelir. Görevin bozulması veya takılması anlaşılır ama öldüğünüz halde bile "Failed" kısmı gelmemesi ilk defa duyduğum birşey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı