RDR 2 ucuzlar mı?

xyyilmaz

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
15 dolar şu anki fiyatı. Daha da indirime girer mi beklemek mantıklı mı? Ultimate Edition ile farkı nedir, aralarında 5 dolar fiyat farkı var.

Ben şimdiye kadar Steam'de gördüğüm en ucuz fiyat 15 dolar oldu alınır.
Farkları da birkaç yeni görev silahların daha erken açılması ve benzeri şeyler, bir de kojmetik.

Ultimate versiyonunda kozmetik veriyor. Ama nerede nasıl veriyor ben anlamadım, alamadım yani. Ultimate'in hiçbir faydasını görmedim. 15 dolara şu an gayet iyi ve uzun bir oyun. Önceden oynamış olmama rağmen aldım. Daha ucuza Epic'te düşüyor ancak, o da 100 lira falan daha ucuz.

Ultimate paketinde bazı avantajlar ve kıyafetler veriyor. Mesela normalde sürümde olmayan ve mod dışında ulaşılamayan hazine haritaları var.

15 dolar şu anki fiyatı. Daha da indirime girer mi beklemek mantıklı mı? Ultimate Edition ile farkı nedir, aralarında 5 dolar fiyat farkı var.
Ultimate Edition, RD Online için avantajları var. Aynı GTA 5'te ki gibi. Hikaye modu için hiçbir anlamı yok ama Venezuela'dan farksız RD Online ekonomisinde iyi bir başlangıç.

@xyyilmaz Beklemek mantıklı değil. 15 dolar RDR 2 için çok çok iyi bir fiyat. Günümüzde yeni çıkan gram kalitesi olmayan oyunlar bile 60-70 dolardan çıkıyor. İndirimde bu fiyata düşmesi kaçırılamaz bir fırsat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı