RDR 2 Ultimate 500 TL'ye alınır mı?

Hocam olayın temeline inmek lazım. Sonuç olarak siz rekabetçi oyunlardan tat alıyorsunuz. Hikayeli oyunlar size göre değil. Birde MMORG sevenler var onlar ise çok ayrı hiç bir şeyden tat almazlar yazık onlara :)

Zamanında 90 TL'ye almıştım ama bugün oyuna sahip olmasaydım ve bu kadar iyi çıkacağını bilseydim 3.000TL'de verirdim. İki kere bitirdim tadına doyamadım. Normalde kovboylu şeyleri de çok sevmem ama bence açık ara en iyi hikayeye sahip oyundur. Ve arkadaşın dediği gibi yayın izlemeyin, bir spoiler her şeyi mahvedebilir.

Oyun Rockstar Games'te 500 TL fakat birkaç yayıncıdan bir bölümünü izledim aşırı sıkıldım mesela GTA 5 oynarken hikayesi akıyor gidiyordu. Metro 2033 oynarken aşırı sıkılmıştım The Walking Dead oynarken hızlı temposu olmamasına rağmen aşırı sarmıştı, sizce alınır mı?
Hocam bence ilk bölümlerinde alışmakta güçlük çekebilir ve sıkılabilirsiniz fakat kesinlikle verdiğiniz paraya değecek bir hikaye ve oynanışa sahip. Hikayesi biraz ağır ağır geldiğinden beğenmeyebilirsiniz fakat sırf oynanış için bile alınabileceğini düşünüyorum. Temasındaki en iyi oyunlardan biri kesinlikle.

Detroit, Heavy Rain, Until Dawn, Resident Evil Village, God of War seversin diye düşünüyorum.

RE7 oynadım devam oyunu olarak alabilirim ama 13 14 saatlik bir oyun için 400 lira verilir mi bilmiyorum. Onun yerine 300 liraya Game Pass alırım RE2 ve 3 remake oynarım bence daha mantıklı. God of War ilgimi çekmedi, God of War fiyatına Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu var, Heavy Rain istek listemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı