RDR 2 Ultimate Edition 30 dolara alınır mı?

Keremdigital

Hectopat
Yani demek istediğim başlıkta, RDR 2 gibi güzel bir oyunu standart Edition almak ayıp olur.

Yani demek istediğim başlıkta, RDR 2 gibi güzel bir oyunu standart Edition almak ayıp olur.
eğer net alacağım diyorsanız 30 dolar vereceğinize buradan alın;

arada o kadar fark yok ama yine de buradan almak daha mantıklı. Yanlışlık olmuş bu konsol versiyonuymuş kusura bakmayın. Konuya dönersek bence 30 dolara değmez.

Son düzenleme:
Hocam ben kendimi biliyorum keşke Ultimate alsaydım diyeceğim kesin o yüzden Ultimate alacağım gibi.

Eski fiyat olsa haklısınız derdim ama şu an çok gereksiz. 150TL'ye aldığımda keşke 20-30 daha fazla vereyim demiştim fakat şimdi arada 300TL fark var ve hiç işe yaradığı yok.

Bence normal versiyonu alın geçin hocam, hikayeye dair ekstra bir içerik sunmuyordu benim bildiğim kadarıyla diğer sürümler.

Konsolda oynanıyor bu linkteki versiyon. Konu sahibi hocamın konsolu yoksa gerek bile yok.

Bence normal versiyonu alın geçin hocam, hikayeye dair ekstra bir içerik sunmuyordu benim bildiğim kadarıyla diğer sürümler.

Konsolda oynanıyor bu linkteki versiyon. Konu sahibi hocamın konsolu yoksa gerek bile yok.
Pardon yanlışlık olmuş.

Galiba öyle yapacağım.
Konsolda oynamak için pahalı değilmi o fiyat ya.

Şuanda ucuzlamış 200tl olmuş konsolum olsa alırdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…