ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #41 @frqn Oyunu etkinleştirmiş miydiniz? Başka cihazlardan da denediniz mi?
F frqn Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #42 ibrahimY dedi: @frqn oyunu etkinleştirmiş miydiniz? Başka cihazlardan da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmedim, telefondan da denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
ibrahimY dedi: @frqn oyunu etkinleştirmiş miydiniz? Başka cihazlardan da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Etkinleştirmedim, telefondan da denedim olmadı.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.748 Çözümler 5 28 Kasım 2024 #43 frqn dedi: Etkinleştirmedim, telefondan da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun siz ile alakalı olmadığına emin iseniz btk'dan şikayet edin anında dövüş yaparlar.
frqn dedi: Etkinleştirmedim, telefondan da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun siz ile alakalı olmadığına emin iseniz btk'dan şikayet edin anında dövüş yaparlar.
F frqn Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #44 Hiroo dedi: Hocam sorun siz ile alakalı olmadığına emin iseniz BTK'den şikayet edin anında dövüş yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sitenin resmi X hesabından iletişime geçtim kayıt oluşturdular, inşallah sonuçlanır. En kötü dediğin gibi yaparız. Umarım gerek kalmaz. Bizimi koparıyorlar anlamadım ki.
Hiroo dedi: Hocam sorun siz ile alakalı olmadığına emin iseniz BTK'den şikayet edin anında dövüş yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sitenin resmi X hesabından iletişime geçtim kayıt oluşturdular, inşallah sonuçlanır. En kötü dediğin gibi yaparız. Umarım gerek kalmaz. Bizimi koparıyorlar anlamadım ki.
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #45 Verilen Key süreli mi yanımda bilgisayar yokta telefondan aktifleştirelebiliyor mu?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.748 Çözümler 5 28 Kasım 2024 #46 Gneral23 dedi: Verilen Key süreli mi yanımda bilgisayar yokta telefondan aktifleştirelebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Süresiz.
Gneral23 dedi: Verilen Key süreli mi yanımda bilgisayar yokta telefondan aktifleştirelebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Süresiz.
ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #47 @Gneral23 Rockstar Social Club sitesinden de etkinleştirebiliyor olman lazım.
Gneral23 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #48 ibrahimY dedi: @Gneral23 Rockstar Social Club sitesinden de etkinleştirebiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Daha almadım da dediginiz yerden de bakarım teşekkürler
ibrahimY dedi: @Gneral23 Rockstar Social Club sitesinden de etkinleştirebiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Daha almadım da dediginiz yerden de bakarım teşekkürler
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #49 Ben özel bir taktikle bedava alıyorum arkadan minimg yapılsa da iş görüyor
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.748 Çözümler 5 29 Kasım 2024 #50 pcci reis dedi: Ben özel bir taktikle bedava alıyorum arkadan minimg yapılsa da iş görüyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bir taktik hocam?
pcci reis dedi: Ben özel bir taktikle bedava alıyorum arkadan minimg yapılsa da iş görüyor Genişletmek için tıkla... Nasıl bir taktik hocam?